BESS

Keikat

 • 06.01.
  Amarillo, Kouvola
 • 24.02.
  Kunkku, Tahko, Nilsiä
 • 17.03.
  Amarillo, Hyvinkää
 • 06.04.
  Bra2, Jyväskylä

Esittely

BESS on nuori helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, jonka ensimmäinen sinkku En pysty lopettaa feat. Nopsajalka julkaistaan perjantaina 10. helmikuuta. En pysty lopettaa on monimerkityksellinen tarina kieroon menneestä rakkaudesta ja irtipäästämisen vaikeudesta.

Antti ”Nopsajalka” Hakala toimii BESSin (aka Essi) tuottajana. ”Tavattiin Essin kanssa yhteisen tuttavan kautta 2015 lopulla. Essi oli käynyt reggae-bileissä laulamassa ja mun frendi suositteli, että voitaisiin tehdä Essille biisejä. Me haettiin jonkun aikaa omaa soundia ja sopivaa musatyyliä, kun Essi osaa kuitenkin laulaa aika moneen eri tyyliin. Päätettiin lähteä tekemään reggaen tai funkin sijaan jotain omaperäisempää ja päädyttiin yhdistelemään ysärihousea ja elektroelementtejä. Kun tämä päätös tehtiin, biisejä alkoi sitten tulla aika nopeaan tahtiin”, kertoo Nopsajalka.

BESS kertoo, että yhteistyö Antin kanssa on avannut aivan uuden oven ja tavan tehdä musiikkia. ”Tuntuu luontevalta tehdä sitä soundia mitä Antin kanssa nyt tehdään. Biisi kuulostaa meiltä, sitä olen diggaillut paljon. Mun mielestä me ollaan hyvän boogien äärellä”, BESS summaa.

Ota yhteyttä

Mikko Varjamo / Keikkamyynti
mikko.varjamo@hogmusic.fi
+358 40 8433 169

Jenni Pekkarinen / Tuotanto
jenni.pekkarinen@hogmusic.fi
+358 40 7570 782

Press