Sini Sabotage

Keikat

 • 20.09.
  Houseparty with Sini Sabotage & Matti8, Amarillo, Hyvinkää
 • 21.09.
  Houseparty with Sini Sabotage & Matti8, Vammalan Seurahuone, Sastamala
 • 04.10.
  Houseparty with Sini Sabotage & Matti8, Bar & Cafe Graceville, Iisalmi
 • 05.10.
  Houseparty with Sini Sabotage & Matti8, Basso Club, Oulu
 • 01.11.
  Houseparty with Sini Sabotage & Matti8, Bar Nousu, Kuopio
 • 14.12.
  Houseparty with Sini Sabotage & Matti8, Bra2, Jyväskylä

Esittely

Festareita ja klubeja ahkerasti kiertänyt Sini Sabotage on julkaissut musiikkia eri aliaksella jo viime vuosikymmenen puolella. Tämän artistinimen alla ura alkoi melkoisella rysäyksellä vuonna 2013, kun esikoissingle Levikset repee myi nopeasti kultaa ja toi hänet koko kansan tietoisuuteen. Myöhemmin samana vuonna ilmestyneellä debyyttialbumilla ”22 m²” vieraili niin JVG, Kube kuin Asakin.

Vuonna 2015 Sini Sabotage julkaisi erinomaisen ”Lue mun huulilta” EP:n, jolla hän löysi lopullisesti oman tunnistettavan tyylinsä. Levyllä vierailee mm. Alma, joka ennen maailmanlaajuista suosiotaan kiersi Suomea nimenomaan Sini Sabotagen keikkakokoonpanossa. Taagia räppäriä nähtiin myös Iholla-sarjan neljännellä tuotantokaudella.

Sini Sabotage on tehnyt koko uransa ajan erittäin arvostettavaa tienraivausta muiden aloittelevien naispuoleisten rap-artistien eteen. Aikana, jolloin suomirap oli kaikkein maskuliinisimmillaan. Emma-ehdokkaana ja Idols-tuomarinakin vaikuttanut Sini Sabotage on ennen kaikkea onnistunut luomaan omaleimaisen tyylin, josta uuden aallon artistit ovat selkeästi ottaneet vaikutteita.

Ota yhteyttä

Mikko Varjamo / Keikkamyynti
mikko.varjamo@hogmusic.fi
+358 40 8433 169

Samu Kilpimaa / Kiertuetuotanto
samu.kilpimaa@hogmusic.fi
+358 40 7570 782

Press