Red Eleven

Keikat

Tulossa

Esittely

Red Eleven sai alkunsa vuonna 2009 nimellä Project Red Eleven, kun Teemu Liekkala ja Tony Kaikkonen äänittivät yhdessä muutaman kappaleen. Kun nuo kappaleet päätyivät sittemmin heidän ystäviensä Pasi Pasasen ja Petteri Vaalimaan kuultaville, totesivat he välittömästi ”Tästä pitäisi tehdä oikea bändi!”. Yhtyeen täydensi kitaristi J-V Hintikka, jonka Tom Gardiner korvasi vuonna 2015.

Red Elevenin debyyttialbumi äänitettin keväällä 2012. Albumi näki päivänvalon 2013, ja se kantaa nimeä ”Idiot Factory”. Levy sai erittäin kovia arvosteluja niin ulkomailla, kuin kotimaassaankin, ja SUE:n Henri Eerola arvosti ”Idiot Factoryn” jopa vuoden 2013 kotimaiseksi julkaisuksi. Bändiä on verrattu muun muassa Faith No Moreen.

Kakkosalbumi ”Round II” jatkoi arvostelumenestyksiä ympäri maailmaa, ja listattiin Infernossa vuoden 2014 Top10-albumeihin kuudennelle sijalle. Levyn julkaisi saksalainen maineikas Lifeforce Records.

Bändi on keikkaillut ahkerasti ympäri Suomea maamme ykkösklubeilla, ja vyöllä on isoja myös lämppäyksiä, kuten Papa Roach (USA) ja Evergrey (SWE).

Kesällä 2015 yhtye nähtiin muun muassa Jurassicrockissa Mikkelissä sekä Valkeakosken Työväen Musiikkitapahtumassa. Vuosi 2015 oli muutenkin mielenkiintoinen Red Eleven -rintamalla, kun kolmannen levyn ensimmäinen single ”I Follow” näki syksyllä päivänvalon. Sen ensisoitto pyörähti Metal Hammerin sivuilla. Vuosi 2016 oli vähintään edeltäjänsä tasoinen; kolmas pitkäsoitto ”Collect Your Scars” julkaistiin maaliskuussa, ja sen julkaisi jälleen saksalainen Lifeforce Records. Bändi kiersi ahkerasti ympäri Suomea. Maailmalla kohutun ”Rendel”-elokuvan ensimmäinen soundtrack video on Red Elevenin ”Unleash the Beast” -biisistä, ja se on luvassa lähiaikoina.

Ota yhteyttä

Mikko Varjamo / Keikkamyynti
mikko.varjamo@hogmusic.fi
+358 40 8433 169

Mikko Määttänen / Kiertuetuotanto
mikko.maattanen@hogmusic.fi
+358 45 2745 657

Press