Kalle Kinos

Keikat

  • 20.07.
    Uusi Tampere, Tampere
  • 07.12.
    Club Dive, G Livelab, Tampere

Esittely

Rutilukselle levyttävä Kalle Kinos tunnetaan äärimmäisen monipuolisesta flowstaan ja nokkelista teksteistään, jotka piirtävät kuvan aidosta tyypistä rivien takana. Hän ei esitä mitään ja ehkä tämän takia onkin niin arvostetussa asemassa myös kollegoidensa keskuudessa. Vuosien varrella Kinos on tehnyt yhteistyötä mm. Cheekin, Seremoniamestarin, Kuben, Silkinpehmeen, Särren, Tykopaatin sekä Brädin kanssa.

Noin 20 vuoden uran tehneellä räppärillä riittää katalogia huolella. Idän Ihmeenä musiikillisen taipaleensa aloittanut rap-artisti oli mukana kaikkien aikojen kesähitillä, Chillaa meiä kanssa, jo vuonna 2002. Tämän jälkeen ilmestyi suomalaisissa hiphop-piireissä kulttimainetta nauttiva ”Liian kuumaa käsitellä” -yhteislevy SuperSankarin kanssa, hänen kollektiivinsa Maajoukkueen julkaisut sekä sooloalbumi ”Tästä ei sitte kerrota kellekkään”.

Tämän vuosikymmenen puolella artistinimi Idän Ihme vaihtui kasvun myötä hänen ristimänimeensä Kalle Kinos. Viime vuosien aikana artisti onkin ollut tuotteliaampi kuin koskaan, sillä muutaman vuoden sisään on ilmestynyt kaksi soolo-EP:tä, uusi pitkäsoitto ”Syvä ätmös” sekä Tiedemiehen kanssa vuonna 2018 julkaistu ”Kalevacation” EP. Tämän lisäksi hän on ollut mukana mm. Suomen koripallomaajoukkueen kannatusbiisillä Kuudes pelaaja. Tällä hetkellä Kinos työstää uutta sooloalbumia, jolta on jo ilmestynyt ensimmäinen single Tehään jotai tyhmää.

Ota yhteyttä

Mikko Määttänen / Keikkamyynti ja Kiertuetuotanto
mikko.maattanen@hogmusic.fi
+358 45 274 5657

Press