Vahtera

Keikat

  • 16.08.
    Särkänniemi Happy Hours, Tampere

Esittely

”Et ole yksin, meitä on muita – antaa niiden puhuu” laulaa Vahtera debyyttisinglellään ”Antaa niiden puhuu”. Vahteran musiikki on lohdullista, toiveikaista ja voimauttavaa; on ihan OK mokailla, on OK tuntea itsensä epätäydelliseksi aikana, jolloin virheettömiksi filtteröidyt some-kuvat antavat illuusion muiden viettämästä täydellisestä elämästä.

Vahtera on 32-vuotias helsinkiläislaulaja, jonka elämässä musiikki on ollut läsnä aina. Musiikin lisäksi Vahteran sydäntä lähellä ovat teatteri, salibandy-joukkue Ä-lasti – ja erilaiset juustot. Muutama vuosi sitten Vahtera joutui jättämään rakkaan urheiluharrastuksensa, mutta tapahtuneesta sisuuntuneena hän päätti uskaltaa heittäytyä siihen, mistä oli jo pitkään haaveillut: artistiuteen. Tämä päätös sai hänet osallistumaan The Voice of Finlandiin, minkä jälkeen palo laulajan uraan alkoi roihuta täysillä.

Päätös on kantanut Vahteran nyt ensimmäisten varsinaisten singlejulkaisujen äärelle. Samae Koskisen ja Jonas Olssonin kanssa tehtyä ”Antaa niiden puhuu” -kappaletta seurasi hieno toinen single ”Ei kai se voi olla keltään pois” alkuvuodesta 2018.

Ota yhteyttä

Mikko Varjamo / Keikkamyynti
mikko.varjamo@hogmusic.fi
+358 40 8433 169

Mikko Määttänen / Kiertuetuotanto
mikko.maattanen@hogmusic.fi
+358 45 2745 657

Press