Tykopaatti

Keikat

Tulossa

Esittely

Tällä virtuoosilla on rytmi hallussa. Nykyään Monsp Recordsille levyttävä Tykopaatti on julkaissut suomeksi kolme hyvän vastaanoton saanutta pitkäsoittoa, räpännyt jo vuosituhannen vaihteesta lähtien myös englanniksi, toiminut The Irrationals -yhtyeen keulakuvana sekä kiertänyt rumpalina ympäri maailmaa blues-keikoilla. Kaiken muun ohella hän on vahvistanut lukemattomien muiden kokoonpanojen rivejä Joku Roti Mafiasta aina Pietarin Spektaakkeliin asti.

Luopioisten luja -lempinimelläkin tunnettu moottoriturpa on mieletön tarinankertoja, joka loihtii arkipäiväisistä tilanteista mukaansatempaavia raitoja. Hänen maanläheiseen tyyliinsä on äärimmäisen helppo samaistua. Biisit kuten En dissaa, Säteilen, Puistossa, Soittoo, Asioita joita joskus tein ja Luotan meikän miljoonaan eivät ole aikaan sidottuja kertakäyttöviisuja, vaan kestävät tehosoittoa vuodesta toiseen.

Jos ei sulavalla flowlla syljetyt räpit kahdella eri kielellä tai rumpalointi bluesista kantriin vielä vakuuta, niin siihen päälle Tykolta luonnistuu myös kertosäkeet. Näitä on kuultu erityisesti monilla Joku Roti -artistien julkaisuilla.

Ota yhteyttä

Mikko Määttänen / Keikkamyynti ja Kiertuetuotanto
mikko.maattanen@hogmusic.fi
+358 45 274 5657

Press