Pianomies

Keikat

  • 04.08.
    Kaupungin Äänet, Lahti

Esittely

Pianomies on helsinkiläinen pitkän linjan rap-muusikko. Jo toista vuosikymmentä kestänyt ura suomalaisen rap-musiikin parissa kulminoitui 2015 debyyttialbumin muodossa. Kollegoiden sekä kriitikoiden hehkuttama Solisti-albumi on videoineen kerännyt yli miljoona toistoa. Intohimoisesti musiikkiin suhtautuva Pianomies fokusoi jatkossa yhä enemmän omaan soolotuotantoonsa ja uuden aallon soundin kehittämiseen. Tästä ensimmäinen osoitus oli joulukuussa 2016 julkaistu ”Viestei”, joka on Pianomiehen ja Kuben yhteissinkku. Kesäkuussa 2017 Pianomies julkaisi upean kakkosalbumin, joka kantaa nimeä ”Maestro”.

Mikin varressa Pianomies tunnetaan prioneerimainetta nauttivan Loost Koosin jäsenenä. Monipuolisena räppärinä Pianomies on myös haluttu vierailija muiden kappaleilla. Esimerkkeinä Töölön Ketterän ”Kipee”, Sonnyn ”345”, Kalle Kinoksen ”Mun Flow” sekä Kuben ”Kuka sua ohjaa”, jonka Pianomies lisäksi tuotti.

Loost Koosin ja No Smoking Teamin kanssa Suomea kiertänyt Pianomies on rutinoitunut esiintyjä, jonka liven ytimessä ovat spontaanius ja energisyys. Live-setissä kuullaan Pianomiehelle ominaista samaistuttavaa elämänmakuista räppiä sekä melodisia laulettuja kertosäkeitä, missä kuuluu miehen rakkaus rnb-musiikkiin.

Pianomies on lisäksi musiikkituottaja ja tekijä monen artistin ja klassikkobiisin takaa. Hän on tehnyt syvempää yhteistyötä albumien muodossa Edu Kehäkettusen ja Davon yhtyeen No Smoking Teamin, Teflon Brothersin sekä Ruudolfin kanssa. Yksittäisten kappaleiden tuotantojen laaja kirjo ulottuu Heikki Kuulasta Mustaan Barbaariin.

Ota yhteyttä

Mikko Varjamo / Keikkamyynti
mikko.varjamo@hogmusic.fi
+358 40 8433 169

Jenni Pekkarinen / Tuotanto
jenni.pekkarinen@hogmusic.fi
+358 40 7570 782

Press