Olli Antonio

Keikat

Tulossa

Esittely

Högin ei ollut tarkoitus julkaista musiikkia ainakaan ensimmäisten vuosien aikana, mutta sitten kävi näin, kuten lahtelainen Olli Antonio asian ilmaisi Instagram-tilillään; ”Soitin pari biisii ja jätkät perusti mun takii levy-yhtiön.”

24-vuotias artisti on aiemmin nähty muun muassa Negatiivisten Nuorten rap-solistina. Negatiiviset Nuoret oli aluksi Ollin ja Eetun sivuprojekti, joka kuitenkin lähti yllättävään nousuun. Nyt ilmestyvä ”Pinkkei Elefanttei” onkin Ollin ensimmäinen soolojulkaisu sen jälkeen. Sooloartistina Olli Antonio pääsee paremmin toteuttamaan itseään ja omia visioitaan. Antonio haluaa tuoda Suomeen tuoretta trap soundia, ja näyttää sitä ”Pinkkei Elefanttei” -singlellään.

Olli Antonion maailma täydentyy näyttävällä visuaalisuudella esimerkiksi kansitaiteen ja videoitten avulla. Visuaalisuudesta vastaa Toni Hemmilä/Fembo Art. Biisien tuotannoista taasen Räxä. Visuaalisuus ja tuotannot kohtaavat puolitiessä, ja muodostavat Olli Antonion persoonallisen soundin sekä monitahoisten lyriikoitten kanssa kokonaisuuden, jota ei ennen ole tässä maassa nähty.

Seuraavaa sinkkua ja jopa pitkäsoittoa on lupa odottaa vielä vuoden 2017 puolella.

Olli Antonio on siis Hög Recordsin historian ensimmäinen artisti.

Ota yhteyttä

Mikko Varjamo / Keikkamyynti
mikko.varjamo@hogmusic.fi
+358 40 8433 169

Kare Enström / Tuotanto
kare.enstrom@hogmusic.fi
+358 40 1571 613

Press