Olli Antonio

Keikat

  • 04.10.
    Lost In Music / Hög Records Night, Bar Passion, Tampere

Esittely

Högin ei ollut tarkoitus julkaista musiikkia ainakaan ensimmäisten toimintavuosiensa aikana, mutta sitten kävi näin, kuten lahtelainen Olli Antonio asian ilmaisi Instagram-tilillään: ”Soitin pari biisii ja jätkät perusti mun takii levy-yhtiön”.

24-vuotias artisti on aiemmin nähty muun muassa Negatiivisten Nuorten rap-solistina. Negatiiviset Nuoret oli aluksi Ollin ja Eetun sivuprojekti, joka kuitenkin lähti yllättävään nousuun. Alkusyksystä 2017 ilmestynyt Pinkkei elefanttei -single olikin Ollin ensimmäinen soolojulkaisu sen jälkeen. Sooloartistina Olli Antonio pääsee paremmin toteuttamaan itseään ja omia visioitaan.

Olli Antonion maailma täydentyy näyttävällä visuaalisuudella esimerkiksi kansitaiteen ja videoiden avulla. Visuaalisuudesta vastaa Toni Hemmilä / Fembo Art. Biisien tuotannoista taasen Räxä. Visuaalisuus ja tuotannot kohtaavat puolitiessä, muodostaen Olli Antonion persoonallisen soundin sekä monitahoisten lyriikoitten kanssa kokonaisuuden, jota ei ennen ole tässä maassa nähty.

Tuplasinkku Kultaketju / Omistan sen ilmestyi myöhemmin syksyllä 2017. Alkuvuodesta pihalle laitettiin vielä albumin nimikkobiisi, jonka jälkeen debyyttialbumi De Puta Madre ilmestyi maaliskuussa 2018. Levy on huomioitu mm. Uuden musiikin X:ssä, Rumbassa, DJ Mista S:n showssa, FUM.fi -sivustolla sekä Lyömättömissä.

Ota yhteyttä

Mikko Varjamo / Keikkamyynti
mikko.varjamo@hogmusic.fi
+358 40 8433 169

Samu Kilpimaa / Tuotanto
samu.kilpimaa@hogmusic.fi
+358 40 7570 782

Press