Miika

Keikat

  • 19.04.
    Feel The Flow – PastoriPiken Pitkäperjantai, Amarillo, Hyvinkää

Esittely

Miika on tullut aiemmin tutuksi mm. TCT-yhtyeestä artistinimellä Comeetta. Hänen uusi soolotuotantonsa poikkeaa kuitenkin tästä linjasta huomattavasti. Lyriikat ovat suorasukaisia ja ironisia, toisaalta artisti ei myöskään pelkää tuoda esille herkempää puoltaan.

Hänen ensimmäinen singlensä ”V*tun friendzone” julkaistiin maaliskuun lopussa 2018 ja lisää uutta materiaalia on tulossa vuoden mittaan. Myöhemmin tänä vuonna Miika nähdään myös keikkalavoilla.

Artisti kertoo ensisinglestään näin:

”Musiikkia tehdessä mulle itselleni suurin oivallus viimeisen kahden vuoden aikana on ollut se, että jokaisella meistä on kiinnostava tarina, joka on muokannut meistä sellaisia kuin me olemme.

V*tun friendzone on täydellinen tapa alkaa kertoa mun stooria, sillä tähän biisiin kiteytyy olennaiset asiat mun musiikista: rehellisyyttä, voimakkaita tunteita, kaunistelemattomuutta ja röyhkeetä asennetta. Kun biisi herättää voimakkaita reaktioita myös kuulijassa, koen onnistuneeni. Ehkä mä olen jopa ensimmäinen, joka pukee sunkin piilevimmät ajatukset sanoiksi.”

Ota yhteyttä

Mikko Varjamo / Keikkamyynti
mikko.varjamo@hogmusic.fi
+358 40 8433 169

Mikko Määttänen / Kiertuetuotanto
mikko.maattanen@hogmusic.fi
+358 45 2745 657

Press