Mäk Gälis

Keikat

  • 20.07.
    Vauhtiajot After-Party, Ilona, Seinäjoki

Esittely

Mäk Gälis on tehnyt musiikkia jo vuodesta 2006 asti. Hommat olivat jääneet jo pöytälaatikkoon, kunnes JVG:n kundit kysyivät, löytyykö Mäkiltä halua oman biisin tekemiseen. Ensimmäinen biisi ”Siskos broidi” julkaistiin vuonna 2012, ja debyyttialbumi ”Lähi-öissä” vuonna 2013. Albumilta kappale ”Älä koske mun bisneksiin” on ylittänyt kultalevyrajan ja kerännyt runsaasti kuunteluita Spotifyn Suomiräpin järkäleet -soittolistalla.

Kaikkiaan Mäkin musiikki on kerännyt suoratoistopalveluissa yli 17 miljoonaa kuuntelukertaa. Mäk Gälis on tietoisesti tahtonut mennä musiikki edellä – hän on antanut vain harvoja haastatteluja, ja biisit on tehty omien mieltymysten mukaan sekä kestämään aikaa. Mäk Gälis on kerännyt itselleen oman lojaalin kuulijakuntansa, ja musiikissa kuuluvat radikaalit ja rääväsuiset lyriikat kenenkään mielipiteistä välittämättä. Live-esiintymisillään Mäk Gälis on vakuuttanut sekä pienemmillä klubikeikoilla, että Suomen suurimmilla festivaaleilla.

Nyt kolmen vuoden hiljaiselon jälkeen Mäk Gälis on solminut sopimuksen Sakke Aallon SAHH -levy-yhtiön kanssa, ja tuleva EP julkaistaan 2018 vuoden aikana. EP:ltä on julkaistu singlet ”Meilläpäin”, ”Kyylä”, ja uusimpana helmikuussa 2018 ”UJ-Kingit”.

Ota yhteyttä

Kare Enström / Keikkamyynti
kare.enstrom@hogmusic.fi
+358 40 1571 613

Mikko Määttänen / Tuotanto
mikko.maattanen@hogmusic.fi
+358 45 2745 657

Press