Kuningasidea

Keikat

  • 29.04.
    TBA, Helsinki

Esittely

Kuningasidea is a band of brothers – straight outta Käpylä neighborhoods!

Helsingissä perustettu 12-henkinen Kuningasidea on reggaen ja rapin syövereistä inspiraationsa löytänyt veljistö. Kuitenkin vuonna 2009 perustettu bändi on kahdeksanvuotisen matkansa aikana työntänyt genrerajat sulatusuuniin, ja muovannut yhteissoitollaan itselleen tunnusomaisen tyylin.

2012 julkaistu debyyttialbumi ”On uusi aika” pitää sisällään muun muassa sinkun ”Enemmän duoo ku sooloo”, joka nousi yhdeksi Suomen isoimmista hiteistä ja soi edelleen radioaalloilla. Tämä noteerattiin Vuoden Tulokas -tittelillä vuoden 2012 Funky Awardseissa sekä saman kategorian ehdokkuudella Emma-gaalassa.

Yhtyeen toinen albumi ”Nimi on enne” julkaistiin syyskuussa 2014. Levyltä löytyvät esimerkiksi kappaleet “Pohjolan tuulet”, joka oli yksi vuoden 2014 soitetuimmista radiohiteistä Suomessa, sekä menestyssingle ”Seis maailma”.

Kuningasidea viimeistelee nyt kolmatta studioalbumiaan, jolta on julkaistu jo kaksi singleä. Niistä ensimmäinen ”Sä saat mut” ylitti platinarajan ja jälkimmäinen ”Balanssis” viitoitti Kunkut ensmmäistä kertaa elokuvamusiikin maailmaan. Uusin single ”Tule ja sytytä” julkaistiin helmikuussa.

Isoja popmelodioita, rytmimusiikin riemua, sekä täysin uudenlaista Kuningasidea-musiikkia on tulossa lisää tähän maailmaan. Stay tuned!

Ota yhteyttä

Mikko Varjamo / Keikkamyynti
mikko.varjamo@hogmusic.fi
+358 40 8433 169

Jenni Pekkarinen / Tuotanto
jenni.pekkarinen@hogmusic.fi
+358 40 7570 782

Press