Intiaanikesä

Keikat

  • 08.02.
    Klubi, Tampere
  • 23.03.
    Virgin Oil, Helsinki

Esittely

Kaihoisaa poppia loppukesään – Intiaanikesä on täällä

Tieto siitä, että on saanut rakastaa kantaa pidemmälle kuin se, että ei ole koskaan rakastanut. Ja sellaisia ihmisiä, joita kerran on saanut rakastaa, ei voi koskaan lopettaa rakastamasta.

Nämä sanat kiteyttävät Intiaanikesä-nimisen yhtyeen kaihoisan debyyttisinglen ”Neiti Kesäheinä”, joka julkaistaan tänään perjantaina. Kappaleeseen tehty video julkaistaan 25.8. ”Neiti Kesäheinä” on oodi kaikille niille ihmisille, jotka pääsivät karkuun. Se on loppukesän haikea, puolitempoinen balladi, joka alkaa kyyneleiden maalaamalta polulta päättyen kaihoisaan hymyyn.

Universal Musicin uusi kiinnitys, Intiaanikesä, perustettiin vuonna 2017, kun joukko ystäviä päätti aloittaa musiikin tekemisen yhdessä. Nopeasta tahdistaan huolimatta mikään nyt saavutettu ei ole kuitenkaan tullut sattumalta, sillä jokainen yhtyeen jäsen on tehnyt ja toiminut musiikkialalla jo vuosia.

Intiaanikesällä tarkoitetaan keskelle syksyä saapuvaa kesäistä ajanjaksoa ja sitä yhtye haluaa musiikillaan ja esiintymisillään kuulijoillensa tarjota; kirkasta auringonpaistetta keskellä arkea.

Kokoonpano:

Johannes K: Vokaalit
Tapio H: Kitara, taustalaulu
Aleksi K: Koskettimet
Lassi K: Basso
Antti K: Rummut

Kuuntele debyyttisingle ”Neiti Kesäheinä” täältä: https://lnk.to/neitikesaheina_Ar

Ota yhteyttä

Mikko Korpi / Keikkamyynti & Tuotanto
mikko.korpi@hogmusic.fi
+358 50 3719 229

Press