FTI

Keikat

Tulossa

Esittely

Helsinkiläinen For The Imperium on tunnettu äkkiväärästä post-hardcoresta ja metallisesta raivosta, mutta nyt tämä raja-aitoja kaatava yhtye loikkaa kerralla ulos metallilaatikosta, ja kauas loikkaakin. Uuden FTI-nimensä alla nelikko jatkaa musiikillista tutkimusmatkaansa ilman basistia, ja kokka kääntyy kohti kokonaan toisenlaisia musiikillisia ulappoja, kompassin osoittaessa nyt kohti elektronisen musiikin aavoja.

Yhtyeen ilmaisullinen täyskäännös ei tarkoita rahtuakaan vähemmän häkellyttävää soittotaitoa – sitä, johon olemme nelikolta saaneet tähänkin saakka tottua. Yhtye on sataprosenttisesti kotonaan uudessa tyylissään ja hoitaa hommat himaan tappavalla teholla. For The Imperium on aina ollut tienraivaaja, ei perässähiihtäjä. Myöskään FTI ei tyydy mukautumaan ohikiitävien muotivillitysten kuten retro/synthwaven, EDM:n, drum’n’bassin tai dubstepin säännöstöihin, vaan yhdistää niistä aivan omanlaisensa sekoituksen, siinä sivussa kaataen taas kerran musiikillisia rajoja sillä hienovaraisuudella jota on vain FTI:llä ja migreeniä potevilla sarvikuonoilla.

FTI vuosimallia 2017 on musiikillisesti yhtä suvereeni kuin aina ennenkin. Metallisen raivon väistyessä taka-alalle, yhtyeen legendaarinen taitotaso luo puitteet entistä väkevämmille tunteille. Yhtyeen musiikki on nyt sielukkaampaa, entistäkin yllättävämpää ja monitahoisempaa. FTI on musiikillinen seikkailu. Se on valmis loistamaan.

Yhtye:

Panu Rauhala, koskettimet

Tuomas Rauhala, rummut

Hakim Hietikko, laulut

Ossi Maristo, kitara

Ota yhteyttä

Mikko Korpi / Keikkamyynti
mikko.korpi@hogmusic.fi
+358 50 3719 229

Jenni Pekkarinen / Tuotanto
jenni.pekkarinen@hogmusic.fi
+358 40 7570 782

Press