Brian & Helvetin Peruna

Keikat

Keikkatauolla

Esittely

Kesäkuun 12. päivän varhaisina tunteina helsinkiläisen ravitsemusliikkeen kattoterassilla perustettiin soitin- ja lauluyhtye Brian & Helvetin Peruna. Nuoren säveltäjänero Miro Palokallion (rummut, basso, laulu) ja hillittömänä seksipommina tunnetun Kata Laakson (kitara, laulu, kazoo) muodostama yhtye syntyi halusta ja jäsentensä kyvystä tehdä asiat nopeammin, paremmin ja ennen kaikkea munakkaammin kuin muut.

Kuusi ensimmäistä biisiään yhtye levytti ja julkaisikin vuorokauden sisällä kunkin kappaleen kirjoittamisesta. 
Julkaisujen virta tyrehtyi vasta, kun yhtyeelle tarjottiin kaksikuukautisen olemassaolonsa jälkeen levytyssopimusta. Loput uudet biisit säästettiin Suomen Musiikin julkaisemalle esikoisalbumille, joka ilmestyi 26.10.2016.

Albumin nimi “Rantalomalle Syyriaan” aiheutti hämminkiä, kun jakeluyhtiö kieltäytyi jakelemasta levyä, jollei nimeä vaihdettaisi. Vannoutuneina punkkareina yhtye ei perääntynyt, varsinkaan kun kansitaiteen uusiminen olisi ollut ärsyttävä vaiva.

Yhtyeen keikkakokoonpanon muodostavat Katan ja Miron lisäksi Sallan ja Miron matka maailman ympäri -yhtyeestä tunnettu rumpali Aarni Palokallio (rummut) sekä levymoguli ja kerran aiemmin bassoa keikalla soittanut henkilö Kari Hynninen (basso).

Ota yhteyttä

Mikko Varjamo / Keikkamyynti
mikko.varjamo@hogmusic.fi
+358 40 8433 169

Aarni Palokallio / Keikkamyynti
aarni.palokallio@hogmusic.fi
+358 44 2312 794

Kare Enström / Tuotanto
kare.enstrom@hogmusic.fi
+358 40 1571 613

Press